Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

IMG_7669CARNI BOVINE

Le mezzene dei nostri bovini arrivano appena macellate in azienda dove vengono stoccate nelle celle.
Gli anteriori vengono sezionati nell’arco di qualche giorno per ricavarne brasati, arrosti,bolliti e ottimo macinato. Per i posteriori si aspetta almeno tre settimane prima di sezionare e vendere fiorentine e bistecche che hanno bisogno di una lunga frollitura per acquistare tenerezza.
Sono disponibili tutti i tagli, come da listino ordini.

 

IMG_9859CARNI SUINE

Le mezzene ancora calde arrivano nel nostro laboratorio dove vengono subito sezionate. Dopo qualche giorno cosce e spalle vengono rifilate pronte per la stagionatura o la cottura,coppe pancette e lardi preparati per essere salati, carrè tenuti in cella per almeno una settimana di frollitura e tutte le rifilature divise tra salame e salamino pronte per essere macinate ed insaccate.
Sono disponibili tutti i tagli di carne fresca e tutti i salumi da suini della razza “Suino nero Parma”, come da listino ordini.

 

galline_rezPOLLERIA

Polli, galline,anatre e faraone vengono macellati in azienda, pelati, fiammeggiati, speluccati, eviscerati e messi a riposare in cella per qualche giorno. A questo punto vengono messi in vendita interi o tagliati a piacimento.
Data la bassa disponibilità, questi prodotti non sono acquistabili su ordinazione ma solo nella vendita diretta in azienda e ai mercati.